Reserva Natural de Sigean

Descobrireu els nombrosos parcs d’observació dels Antílops africans, Ximpanzés, Guepards, Licaons…

Parc d'animals de semi-llibertat, en el que l'espai oferit als animals es prou vast com per que els animals continuin essent salvatges i mostrin plenament els seus comportaments naturals.

El Canal de Midi amb 10 parades

El canal navegable més antic d'Europa.

Una de les millors opcions per desconnectar, recórrer un territori ple de història i gaudir de paisatges de somni és una ruta en vaixell pel sud de França. Navegar pel Canal du Midi és una experiència ideal per gaudir amb tota la família o compartir uns dies amb amics.

Les Gorges de Fou

La llengenda diu que en aquests vertiginosos abismes hi vivien bruixes i genis hostils.

Un paratge natural famós únic i que delinea la gènesi dels Pirineus. Entreu al cor de la muntanya i del seu ecosistema. Desafieu els mites i llegendes dels misteriosos Canyons de la Fou: els gegants, el drac del Canigó, els monstres Simiots, els óssos, la senyora blanca, els trabucaires bandolers de camí ral.

Casal Albera

Preparats per acollir colònies escolars, grups d´educació especial, esplais, estades d´estiu, estades lingüístiques, culturals, religioses, esportives, de negocis, trobades familiars.

Des de la casa organitzem diferents excursions en itineraris que podem trobar propers al Casal de l’Albera. També us proposem altres activitats d’oci, esport i aventura o la realització de tallers i rutes a concretar.

Els Fogons de Canadal

Restaurant al cim d'una petita muntanya al paratge natural de l'Albera, prop de la Jonquera. Cuina mediterrània, amb un toc actual i molt d'amor!